Barnkläder till jul och nyårsfirandet

Barnkläder till jul och nyårsfirandet

Jul och nyår börjar närma sig med stormsteg. Har ni hittat julkläder till barnen? Om inte vill jag tipsa om att vi har fått in många fina nyheter till vinterns högtider och festligheter.
I veckorna har vi packat upp barnkläder till jul och nyår, både till flickorna och till pojkarna. Vi inväntar ännu en leverans som kommer in under november månad så fler nyheter är på ingång om ni inte hittar det ni söker i webbutiken just nu.
Här kommer några av våra favorit barnkläder till jul och nyår.
Denna underbara paljettklänning med långa ärmar, finns att välja mellan i fyra olika färger för 498:-.

Paljettklänningar
Fin att matcha med ett par ballerinaskor till eller ett par ”klackaskor” med liten klack.

”Klackaskor” är för övrigt ett av våra bästa julklappstips ? till flickorna. Våra klackskor till flickor har en låg klack och en mjuk sula som gör dem bekväma. Klicka in här för att se vårt sortiment av klack och finskor till flickor.

En annan julfavorit till flickorna är denna klänning med en härlig tyllkjol och ett vackert liv med brodyr och sammet. Denna barnklänning finns i tre olika färger att välja mellan. En perfekt barnklänning till jul och nyårsfirandet.

Extra bild

Till pojkarna har vi förutom våra stiliga kostymer, fina accessoarer till jul och nyår. Vad sägs om en röd fluga och ett par röda hängslen? Fungerar till det mesta och ger vilken outfit som helst en liten julkänsla. Till dom allra minsta har vi våra mjuka sparkdräkter med fracktryck på.

Röd fluga och hängslen

Idag packade vi upp den här underbara barnklänningen till jul och nyår. En vacker barnklänning med skimrande tyg i high-low modell med en liten puffärm. Klänningen är kortare framtill och längre baktill, klänningens nedre del består av tre lager tyll som ger en härlig vidd till barnklänningen. Färgerna som finns hemma idag är rosa och silver. Den guldiga och gröna kommer in under slutet av november.

High-low klänningar till barn

 

Jag hoppas att ni har fått lite inspiration på barnkläder till jul och nyår! ??❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *