Brudnäbbar och bröllop

Brudnäbb

Tiden går så otroligt fort. Det är redan sommar och vi är mitt uppe i vår högsäsong och denna härliga tid med alla bröllop och ljuva sommarkvällar. Magiskt.

Förutom att tipsa om några av våra senaste brudnäbbsklänningar tänkte jag även berätta lite kort om vår fysiska butik i Malmö för er som har missat den. 🙂

Sedan årskiftet delar vi lokal med Helenas Boutique i Malmö som erbjuder ett stort sortiment av brudklänningar, balklänningar, tärnklänningar och klänningar till bröllopsgästerna. Ni hittar alltså hela vårt sortiment även här. Ni som bor i närheten av Malmö eller har vägarna förbi är varmt välkomna till butiken. Ingen tidsbokning behövs.

Nu till några av våra senaste nyheter till brudnäbbarna. Här nedan är några av mina personliga favoriter.
Brudnäbb

unnamed-2

Denna ljuvliga brudnäbbsklänning med blomdetaljer och flera lager tyll är den senaste klänningen i vårt sortiment. Denna näbbklänningar har verkligen det där lilla extra. Just blomdetaljer är något vi ser väldigt mycket av i brudmodet detta och nästa år. Väldigt vackert!

benvit-1

Extrabild

En lite enklare klänning med paljetter på livet och en kjol av mjuk tyll. Väldigt fin med ett par ballerinaskor till. En klänning som absolut går att använda till flera olika tillfällen.

Jag önskar er en fortsatt trevlig sommar!

/Emilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *