Välkomna till vår blogg

Nytt år, en ny hemsida och en ny blogg. I år firar Elegant Kids 10 år! Tiden går fort när man har roligt. Tänk att vi har haft äran att klä barn till några av dom viktigaste av dagar under tio års tid. Så himla roligt!
Det kommande året kommer att bjuda på många spännande saker och nyheter. Jag tänker inte avslöja allt på en gång men som ni kanske märker så har vi en ny hemsida och nu även en blogg, vår första.
Jag som skriver heter Emilia och det är jag som startade Elegant kids för 10 år sedan. Bloggen tänkte jag fylla med nyheter, tips, inspiration om det vi brinner för mest och tycker är roligast. Barnkläder, bröllop, kalas och dop för att nämna några. Jag tänkte även berätta om vad som händer i butiken och visa er lite hur det ser ut hos oss ”bakom kulisserna” .

Jag hoppas självklart att ni vill följa med på vår resa här på bloggen och önskar er varmt välkomna hit!

Emilia Crona
Emilia Crona