Vårens trender barnkläder

Lila barnklänning med blommor

Idag är det sista januari. Bara en månad kvar innan våren är här. Dagarna har redan hunnit bli lite ljusare. Imorse när jag kom fram till butiken möttes jag av fågelkvitter, såg vintergäck och snödroppar som har börjat dyka upp runt huset. Underbara små vårtecken! ? Dessutom har vårens nyheter börjat komma in till butiken. Det är barnklänningar i härliga färger med vackra mönster och detaljer. Även accesoarer till både pojkar och flickor i underbara vårfärger. Några nyheter läggs upp varje dag, så håll gärna i utkik i butiken.

Ljusblå barnklänning
Ljusblå barnklänning med fjärilsmönster och rosa detaljer.

En favorit är denna klänning som passar perfekt till påsken, barnkalaset, skolavslutningen och även till sommarens högtider.

Just nu blir jag glad av att få packa upp alla färgstarka nyheter. Det känns lite som att vara i en godisbutik men av vackra vårkläder och vårfärger. I vår är det mycket färg som gäller och även en hel del mönster har jag märkt bland trenderna på barnkläderna. En färg som sticker ut lite extra detta år är rosa, alla nyanser av rosa. Inget mig emot. ?